Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

      Hoitola Tähti:

Hoitola tähti on täysin virtuaalinen hoitola, jota ei ole olemassa muualla kuin netissä. Täällä kaikki tapahtuu virtuaalisesti ja eläimet jotka meillä on eivät ole oikeita. 

Miten hoidan hoitsujani?

Hoidat hoitsujasi tarinoilla. Tarinat ovat keksittyjä. Tarinoissa kerrot mitä teet hoitsusi/hoitsujesi kanssa päivällä. Tarinat kirjoitetaan hoitoviekkuun joka on Vieraskirjan aligategorioissa joissa lukee erillaisia viekkuja. Painat Hoitoviekku nimikettä ja eteesi avautuu aivan uusi vieraskirja johon sitten kirjoitat tarinan. 

Kun olet kirjoittanut tarinan odotat että jompi kumpi (~Fire~ tai ^Epsu^) vastaa tarinaasi. Vastaamme tarinaasi ja kommentoimme sitä. Kerromme myös paljonko saat tähtiä tarinastasi. 

Mitä ovat tähde

 

Mitkä ovat tähdet?

Tähdet ovat Hoitola Tähden rahaa joilla voit ostaa kaikenlaista tavaraa hoitsuillesi. 

Miten  voin ostaa tavaraa? 

 

Tavaraa voit ostaa kun menet Kategoriaan: Pikku Putiikki. Sieltä sitte löytyy kaiken laista tavaraa jota voit ostaa tarinoistasi ansaitsemillasi tähdillä. Valitset tavaran minkä haluat ostaa ja menet Pikku Putiikin alikategoriaan Kassa ja kirjoitat sinne vieraskirjaan ostoksesi ja ostoksen hinnan. Voit ostaa monta tavaraa kerralla.

 

Tässä oli perus tietoja mutta lisää löytyy tuolta alakategorioista.

 

 

 

 

 

                    

©2019 Hoitola Tähti - suntuubi.com